Olet täällä

Winter Wonders 18 torimyynti

Tehtävät

Tällä sivulla esitellään torimyyjät, joiden kanssa Winter Wonders 18 Finland #kainuu Kainuun torimyyntikokonaisuudesta vastaava Kalevala Spirit on tehnyt sopimuksen. Sivua päivitetään aina lokakuun 2018 loppuun saakka, jolloin viimeisetkin sopimuksista ovat valmiina.

Winter Wonders joulutorin Kainuun osaston myyntikojuista voit ostaa monia autenttisia kainuulaisia ja suomalaisia tuotteita. Osaston infopisteenä toimii TIKKU -talo, joka on yhteen parkkiruutuun (2,5 x 5 metriä) mahtuva, Kainuussa valmistetuista CLT -elementeistä koottu kolmikerroksinen mikrotalo. TIKKU -talossa voit myös pysähtyä hetkeksi nauttimaan virtuaalimatkasta suomalaisiin kansallispuistoihin. Kalevala Spiritin suuressa kodassa puolestaan voit lämmitellä ja nautiskella kuumaa juomaa. Kainuun osasto on takuuvarmasti täynnä suomalaista tunnelmaa ja on vierailemisen arvoinen!

Ruoka ja juoma - Pohjolan villit maut!

Savulohi

Savulohta paistetaan yli kaksi tuntia tulella perinteiseen suomalaiseen tapaan, joka antaa kalalle uniikin, herkullisen maun.

Glögi

Lämmin glögimme valmistetaan omalla reseptillä maukkaista marjoista ja mausteista, jotka tuovat siihen erityislaatuisen maun, melkeinpä kuin tuulahduksen suoraan Kalevalan syntysijoilta. 

Tervaleipä  ja näkkileipä

Ruisleipä on suomalainen erikoisuus ja meillä Kainuussa on erinomaisia leipomoita ruisleipineen. Yksi näistä on kajaanilainen Pekka Heikkinen & kumpp. jonka tuotteisiin kuuluu kainuulaista tervantuotantoa herkullisessa muodossa esiin nostava tervaleipä. 

Hunaja

 

Suomalaisia tuotteita

Käsityönä tehtyjä laatutuotteita

  1. Silas Tonttukylän verstas sijaitsee syvällä suomalaisen luonnon keskellä, mäntyjen, koivujen ja kuusten lomassa, järven rannalla. Siellä valmistuu käsityönä esimerkiksi pieniä tonttuja ja muita jouluisia hahmoja sekä paperituotteita. 
  2. Perinteiset puukot ja emännän veitset, valmistaja Manun Paja.
  3. Nuotiokahvit maistuvat parhaiten perinteisestä Kuksasta juotuina, eikö totta? Lappituotteen kuksat saatavilla Winter Wondersin joulutorilta.
  4. Rockers Workshop on kainuulainen perheyritys, joka suunnittelee ja valmistaa tuotteensa itse alusta loppuun saakka. Päämateriaalina on kainuulainen tumma kivi. Brysselissä on myynnissä korvakoruja.
  5.  Lämpimän ja kodikkaan tunnelman tekevät, lampaanvillaiset koristesydämet, jotka sopivat esimerkiksi liikelahjoiksi.

 

Saunatuotteet

  1. Ihanat saunatuoksut, valmistaja Saunaset Oy