Olet täällä

Tehtaanmyymälät

R-Collectionin myymälöitä on jo viidellä paikkakunnalla. Rockseri on luonut vuosikymmenien aikana useita vaatemalleja, jotka ovat jääneet elämään - klassisesta anorakista Suomi-verkkariin. Käytännöllinen on myös tyylikästä. Namellin makea matka alkoi vuonna 1989, tehtaanmyymälä sijaitsee Suomussalmella. Huuskolan Jäätelö sijaitsee Sotkamossa ja tilalla valmistetaan myös kotijuustoja.
tk_huuskolan_jaatelo_610

R-Collection

Rockseri Oy on vapaa-ajan vaatteiden valmistaja ja jälleenmyyjä, jonka tuotteita myydään R-Collection -tuotemerkillä. Yritys on perustettu jo vuonna 1978. Rockseri Oy on toiminut vuodesta 1978 Kajaanissa. Myös tehtaanmyymälä sijaitsee Kajaanissa.

Myymälöitä on lisäksi Oulussa, Kuopiossa, Rovaniemellä, Joensuussa ja Helsingissä, sekä verkkokauppa. Kajaanissa sijaitsevat yrityksen leikkaamo ja tekstiilipaino. Rockseri Oy on tunnettu erityisesti anorakeistaan, T-paidoistaan ja huppareistaan.

Finlandia Candy
Suomussalmella sijaitsee toinen Finlandia Candyn makeistehtaista, jonka tarina alkoi vuonna 1989 Vaajakoskella, Namelli Oy:nä. Suomussalmen tehdas on erikoistunut puristepastillien sekä suklaapäällysteisten makeisten valmistukseen. Tehdas löytyy Suomussalmelta osoitteesta Jalonkaarre 5.

Vuokatin Viini
Vuokatin Viini Sotkamossa valmistaa kainuulaisista marjoista viinejä, mehuja ja hilloja. Yrityksellä on myös tilamyymälä.

Huuskolan Jäätelö
Kotijäätelöä valmistaa Huuskolan Jäätelö Huuskolanniemellä Sotkamossa. Palkittua Maatalon Jäätelöä on myynnissä myös useimmissa kaupoissa Kajaanissa ja Sotkamossa.