Olet täällä

Spot-lit kirjallisuusmatkailua edistämässä
11.11.2019 - 9:23
Tule mukaan luomaan kanssamme uusia kulttuurituotteita Kainuuseen, oletpa sitten yrittäjä, kulttuurin ystävä, yhdistyksen tai kunnan edustaja. Erityisesti työhön tarvitaan kainuulaisia matkailu- ja kulttuuripalveluiden tuottajia. Työpajoihin osallistuvat tahot voivat seuraavassa vaiheessa, yksin tai yhdessä, hakea jopa 10 000€ innovaatioseteliä tuotekehityksensä tueksi.
kulttuurihyvinvointisuunnitelma.jpg
4.6.2019 - 16:28
Kainuun liitossa laadittu Kainuun kulttuurihyvinvointisuunnitelma vuosille 2019–2022 on hyväksytty maakuntahallituksessa ja julkaistu Kainuun liiton julkaisusarjassa. Suunnitelma on tarkoitettu vahvistamaan taiteen ja kulttuurin hyvinvointia lisäävän merkityksen ymmärtämistä Kainuussa ja toimijoiden sitouttaminen taiteen ja kulttuurin hyödyntämiseksi kainuulaisten hyvinvoinnin lisäämisessä.

Ajankohtaista 1: tuotteistustyöpajat

Aurana Oy:n johdolla vedettävät kirjallisuusmatkailun tuotteistamistyöpajat vievät toimijoita lähemmäs omien ideoidensa muotoilua myytäviksi tuotteiksi ja palveluiksi. Aurana Oy:n yrittäjillä on kokemusta organisaatioiden matkailupalvelujen kehittämisestä yli 35 vuoden kokemuksella ja laajalla kontaktiverkolla matkailualalta.