Olet täällä

Visit Finland ja Kainuu allekirjoittivat Lakeland -sopimuksen
25.4.2019 - 15:46
Business Finlandin matkailua edistävä Visit Finland -yksikkö kehittää yhdessä Järvi-Suomen maakuntien, kuntien ja matkailuorganisaatioiden kanssa Lakeland-aluebrändiä. Järvi-Suomea markkinoidaan maailmalla yhteisten tuotekokonaisuuksien ja vetovoimatekijöiden avulla. Itäinen ja läntinen Järvi-Suomi ovat jo mukana, ja nyt Kainuu on lähtenyt mukaan pitkäjänteiseen suuralueyhteistyöhön.
BCF Banner
20.10.2016 - 0:00
Kainuun liitto ja Kajaanin ammattikorkeakoulu toteuttivat syksyllä 2016 kyselyn löytääkseen ratkaisuja, jotka voivat auttaa ylittämään yhteistyöaloitteiden edistymistä haittaavia esteitä ja aktivoidakseen toimijoita Barentsin alueella. Kyselyn tuloksia käsitellään ja jalostetaan edelleen Helsingissä 8. joulukuuta 2016 järjestettävässä Barents Forumissa. Ilmoittautuminen tilaisuuteen on käynnissä.
Barentsleike_470_470.jpg
10.5.2016 - 15:44
Toukokuisten Barentsin kokousten yhteydessä Kajaanissa järjestetään 30.5.2016 iltapäivällä avoin seminaari, johon puhujiksi ovat lupautuneet mm. liikenne- ja viestintäministeri Anne Berner ja entinen pääministeri Paavo Lipponen. Seminaari on avoin yleisölle, ilmoittautuminen seminaariin on käynnissä ke 25.5. saakka.
Venäjäyhteistyön luentojen logot
9.11.2015 - 0:00
Kainuun liitto, Suomi-Venäjä-seuran Pohjois-Suomen piirijärjestö, Kajaanin ja Suomussalmen osastot, Kaukametsä-opisto ja Suomussalmen kunta järjestävät marraskuussa Venäjä-kaupan ja talouden asiantuntijan, professori Pekka Sutelan luentoja. Sutela on tunnustettu, ehkä tämän hetken paras Venäjän kaupan ja talouden asiantuntija Suomessa. Hänellä on aiheesta lukuisia kirjoja ja artikkeleita.
26.5.2015 - 14:20
Pohjoisen alueen merkitys kasvaa seuraavien vuosien aikana myös Kainuun kannalta. Yksistään Barentsin alueella arvioidaan olevan hankesuunnitelmia noin 140 miljardin euron arvosta. Mahdollisuuksia liiketoiminnan kannattavaan kasvattamiseen löytyy myös kainuulaisille yrityksille. Lisää potkua yhteistyöhön tuo myös Kainuun tuleva puheenjohtajuuskausi Barentsin alueneuvostossa (BRC).
Venäjäyhteistyön luentojen logot
11.5.2015 - 9:57
Kainuun liitto, Suomi-Venäjä-seuran Pohjois-Suomen piirijärjestö, Kajaanin ja Suomussalmen osastot, Kaukametsä-opisto ja Suomussalmen kunta järjestävät touko-kesäkuussa maamme eturivin Venäjä-asiantuntijoiden Pekka Visurin ja Pekka Sutelan yleisöluentoja. Lisäksi tällä hetkellä on ajankohtaista ilmoittautuminen Petroskoissa 24.–28.9.2015 järjestettävään Suomalais-venäläiseen kulttuurifoorumiin.

Sivut