Olet täällä

Kainuu tarjoaa töitä ja mahdollisuuksia

RekryKainuu kutsuu osaajia töihin Kainuuseen.
Rekry Kainuu logo

Haluatko kuulla, millaisia työmahdollisuuksia Kainuu tarjoaa juuri sinulle? Voit olla meihin yhteydessä tai seurata hanketta Instagramissa tai  Facebookissa. Kerromme sinulle ajankohtaista tietoa kainuulaisista työ- ja uramahdollisuuksista sekä rekrytointitapahtumista myös RekryKainuun omilla verkkosivuilla. Sivuillamme tapaat myös Kainuuseen tulleita tekijöitä jotka kertovat oman tarinansa.

Tarvitsemme Kainuuseen esimerkiksi lääkäreitä, hoitajia, psykologeja, sosiaalityöntekijöitä, insinöörejä, lastenhoitajia, lastentarhanopettajia, metalli- ja rakennusalan ammattilaisia sekä monia muita osaajia ja asiantuntijoita yrityksiin ja julkisen alan työpaikkoihin.

Tarjoamme keskellä Suomea olevan maakunnan, jossa voit valita asuinpaikaksi kaupungin tai maaseudun. Lähipalvelut toimivat, ja hyvät liikenneyhteydet saavuttavat niin etelän kuin pohjoisenkin. Kysy, onko lempiharrastukseesi Kainuussa hyvät mahdollisuudet, tai aloita jotakin ihan uutta!

Oppainanne Kainuuseen ovat RekryKainuun tiimi sekä teknologia- ja peliyritysten, soten, Uuden sairaalan, TE-toimiston, maakuntaliiton ja kuntien edustajat.

RekryKainuu on mukana tapahtumissa

Kainuu oli syksyllä 2017 mukana rekrytointitapahtumissa kainutlaatuisella rekryteemalla Tampereella, Joensuussa, Kuopiossa ja Kajaanissa. Vuoden 2018 alussa käynnistyi RekryKainuu Roadshow, joka pysähtyi alkuvuodesta Helsingissä, Tampereella, Oulussa, Kajaanissa, Kuopiossa ja Iisalmessa. Tapahtumatiimme muodostuu kainuulaisista työnantajista. Seuraavaksi Roadshow suuntaa Tampereen Taitaja2018 & Rekrytori -tapahtumaan 15.-17.5. 2018. Tule juttelemaan millaisia työmahdollisuuksia Kainuu voi tarjota juuri sinulle. Samalla voit haastaa itsesi ja kaverisi CSE Entertainmentin iWall Shadow Master-pelissä. Nähdään messuilla!

Kerromme tapahtumissa sinulle eri alojen työmahdollisuuksista. Mukana ovat olleet mm. seuraavat organisaatiot:
Kainuun sosiaali- ja terveydenhuollon kuntayhtymä
Kainuun uusi sairaala
Opetustoimi (linkki Kajaaniin, mutta koko Kainuun opetustoimen työmahdollisuuksia esitellään)
Bittium
Terrafame
Transtech
HermanIT
Kaisanet
Kainuun liitto
Kainuun Etu

Kainuun TE-toimisto (kaikki avoimet työpaikat)
Kuntarekry.fi -palvelu

Tutustu Kainuun kuntiin täällä: www.kainuu.fi

Mikä on RekryKainuu?

Useilla toimialoilla Kainuussa työvoimapula on tällä hetkellä todellisuutta. Alueelta löytyy töitä muun muassa pelialan taitajille, koodareille, hoitajille, lääkäreille, sosiaalityöntekijöille, opettajille, metallimiehille ja -naisille, hitsaajille, kaivosalan ammattilaisille sekä useiden eri alojen insinööreille. Ammattilaisten löytämiseksi Kainuun Etu Oy ja Kainuun liitto ovat käynnistäneet kaksivuotisen RekryKainuu -hankkeen vuosille 2017-2019. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto (ESR).

Hankkeen keskeisenä tavoitteena on saada uusia muuttajia, paluumuuttajia sekä opiskelijoita Kainuuseen ja sitä kautta osaavaa työvoimaan maakunnan avoimiin työpaikkoihin. Kohderyhmiä ovat työn ja opiskelujen perässä Kainuusta muuttaneet nuoret tai varttuneemmat ammattilaiset sekä alueella jo olevat, opiskelevat, valmistumassa olevat tai työttömät tekijät. Tärkeän kohderyhmän muodostavat myös kainuulaiset yritykset, sillä työvoimapula koskettaa jo lähes kaikkia toimialoja. Hanke ei rajaa mitään toimialaa pois.

Kainuun kiinnostavuutta muuttokohteena ja työntekoalueena lisätään kehittämällä uusia toimintamalleja ja hyödyntämällä vanhoja hyväksi havaittuja keinoja. Vaikutuskanavina käytetään myönteistä maakuntaviestintää ja tavoitteisiin pyritään tehostamalla rekrytointipalvelujen, asumisen, päivähoidon ja muiden tarvittavien palvelujen yhteensovittamista. Tämän vuoksi hankkeessa kehitetään yritysten, julkishallinnon ja koulutussektorin yhteistyötä.

TYÖNANTAJA: Etsitkö työntekijöitä? Ole meihin yhteydessä, niin voimme yhdessä miettiä sinulle sopivimpia keinoja osaajien löytämiseksi.

TYÖNTEKIJÄ: Työpaikka Kainuusta, jossa arjen ja vapaa-ajan yhdistäminen on vaivatonta? Ole meihin yhteydessä. Annamme mielellämme lisätietoa työmahdollisuuksista ja arjesta monipuolisten mahdollisuuksien äärellä. Meiltä saat tietoa asumisesta, perhepalveluista, vapaa-ajanviettomahdollisuuksista sekä muista alueen asioista.

Yhteystiedot

Kari Kinnunen
projektipäällikkö
kari.kinnunen@kainuunetu.fi
+358 (0)44 4100727

Salla-Maija Hakola
projektikoordinaattori
salla-maija.hakola@kainuunetu.fi
+358 (0)44 551 4619

Postiosoite:
Kainuun Etu Oy/RekryKainuu -hanke
Seminaarinkatu 2, PL 10
FI-87100 Kajaani, Finland
http://kainuunetu.fi

Käyntiosoite:
Seminaarinkatu 2
Intelli-rakennus (2. kerros)
87100 Kajaani

Linkeistä lisää koottua tietoa Kainuun mahdollisuuksista

Asuminen
Työpaikat ja työelämä
Liikenneyhteydet
Kunnat (etusivun kartasta klikkailemalla pääsee kuntien sivuille)
Yrityskeskittymiä: Renforsin ranta, Kajaanin teknologiakeskus Oy, Snowpolis, Woodpolis
Päivähoito
Sosiaali- ja terveydenhuollon palveluja
Koulutus
Kainuu
YouTuben soittolistat Kainuusta

Tilastotietoja Kainuusta 2015

RekryKainuu sosiaalisessa mediassa

Löydät meidät Facebookista ja Instagramista. Osallistu keskusteluun hashtageilla: #rekrykainuu #kainuukutsuu.

Verkkosivustomme löydät osoitteesta: www.rekrykainuu.fi