6.5.2016 - 13:04

Professori Timo Vihavaisen luennot 23.-24.5.2016 Kainuussa

Kevät
Kainuun liitto yhteistyössä Suomi-Venäjä-seuran Pohjois-Suomen piirijärjestön, Kaukametsän opiston ja Suomussalmen kunnan kanssa järjestää professori Timo Vihavaisen luennot Kajaanissa ja Suomussalmella toukokuussa 2016.

Kainuun liitto on kutsunut professori (emeritus) Timo Vihavaisen Helsingin yliopistosta vierailulle Kajaaniin ja Suomussalmelle toukokuussa 2016. Ohjelmassa on sekä paikallisten toimijoiden tapaamisia että yleisölle avoimia luentoja. Yleisöluennot järjestetään yhteistyössä Suomi-Venäjä-seuran Pohjois-Suomen piirijärjestön Kajaanin ja Suomussalmen osastojen, Kaukametsä-opiston ja Suomussalmen kunnan kanssa.

Timo Vihavaisen avoimet luennot teemalla ”Eurooppa ja Venäjä”

• ma 23.5. klo 18.00 Kajaani, yleisöluento ja keskustelutilaisuus Kaukametsän opiston auditoriossa, Koskikatu 2-4
  • ti  24.5. klo 17.00 Suomussalmi,  yleisöluento Alvarin salissa (Ervinkatu 1)

Tutustu Timo Vihavaisen blogiin.