21.1.2019 - 11:16

Maakuntahallituksen päätöksiä 21.1.2019

Päätöksenteko
Maakuntahallitus kokoontui Kajaanissa 21.1.2019

Linkki maakuntahallituksen kokouksen esityslistaan:

• Urheilijatestistä kansainväliseksi tuotteeksi Vuokatissa: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Maakuntauudistuksen tilannekatsaus: Merkittiin tiedoksi.
  • Itä- ja Pohjois-Suomen EU:n ohjelmakauden 2021-2027 valmistelu: Merkittiin tiedoksi.
  • Rakennerahastohallinnointia koskeva yhteistyö Lapin liiton, Pohjois-Pohjanmaan liiton ja Keski-Pohjanmaan liiton kanssa: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Kainuuta koskevan siltasopimuksen hyväksyminen: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti maakuntahallituksen tekemillä lisäyksillä.
  • Sopimus Visit Finland Lakeland –suuralueyhteistyöstä: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Kainuun kaivannaisstrategia 2019-2025: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Pohjoisen ja itäisen Suomen junaliikenteen vaikutukset alueen elinvoiman ja matkailun kehittämiseen/Selvitysmiehen asettaminen: Merkittiin tiedoksi.
  • Maakunnan yhteistyöryhmän ELY-keskuksen jäsenten ja varajäsenten muutokset: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Varajäsenen nimeäminen Euroregion ry:n hallitukseen Paavo Keräsen tilalle: Nimettiin aluekehityspäällikkö Katja Sukuvaara.
  • Kainuun liiton edustajan nimeäminen KaiCell Fibers Oy:n yhtiökokoukseen: Nimettiin maakuntahallituksen puheenjohtaja Timo Korhonen ja varalle maakuntajohtaja Pentti Malinen.
  • Talven ja kevään 2019 kokouspäivät: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Talousraportti 12/2018: Merkittiin tiedoksi.
  • Talousarvion täytäntöönpano-ohje 2019: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Maakuntavaltuuston päätösten täytäntöönpano: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Pöytäkirjat ja viranhaltijapäätökset: Hyväksyttiin esityslistan mukaisesti.
  • Viraston antamat lausunnot ajalla 27.11.2018-14.01.2019: Merkittiin tiedoksi.
  • Tiedoksi merkittävät asiat: Merkittiin tiedoksi.
  • Maakuntajohtajan ajankohtaiskatsaus: Merkittiin tiedoksi.