9.1.2018 - 9:32

Lähes kaikki vastuuvalmistelijat valittu Kainuussa

Kainuun sote- ja maakuntauudistus
Melkein kaikki Kainuun maakunta- ja soteuudistuksen vastuuvalmistelijat on valittu. Tällä hetkellä muutosorganisaatiolle on valittu 14 työntekijää, joista noin puolet työskentelee osa-aikaisina, puolet kokoaikaisina. Valmistelutyöryhmiä on yhteensä 12, ja ne aloittavat työskentelynsä tammikuun 2018 aikana. Katso työryhmät Kainuun liiton verkkosivuilta https://www.kainuunliitto.fi/tyoryhmat-1.

Väliaikainen valmistelutoimielin totesi seuraavat uudet valmisteluhenkilöstön valinnat:

Sosiaali- ja terveydenhuollon järjestämisen vastuuvalmistelija: Matti Heikkinen
Varautumisen vastuuvalmistelija: Juha Kärkkäinen
Viestintäassistentti: Jani Hyvönen

Valmistelujohtaja Jaana Korhosen mukaan tarkoituksena on vielä rekrytoida sosiaali- ja terveydenhuollon tuottamisen vastuuvalmistelija, liikennesuunnittelija ja toimitilatyöryhmän vastuuvalmistelija. Tältä osin rekrytoinnit ovat vielä kesken.

Lisätiedot:

Valmistelujohtaja Jaana Korhonen 044 591 9472