Olet täällä

17.12.2018 - 17:08

Kainuun uudeksi valmistelujohtajaksi Tiina Veijola

Kainuun uudeksi valmistelujohtajaksi Tiina Veijola
Tänään kokoontunut Kainuun sote- ja maakuntauudistuksen väliaikainen valmistelutoimielin (VATE) päätti valita määräaikaiseksi valmistelujohtajaksi ajalle 1.1.2019 – 31.3.2019 Kainuun TE-toimiston johtajan Tiina Veijolan. Nykyinen valmistelujohtaja Jaana Korhonen aloittaa vuoden 2019 alussa Kainuun ELY-keskuksen ylijohtajana.

VATE päätti jatkaa keskustelua elinvoimatoiminnon organisaatiorakenteesta ja mahdollisesta maakuntajohtajan esikunnasta. Asiaa käsitellään vielä osallisorganisaatioiden kokouksissa, ja VATE käsittelee asiaa uudestaan tammikuun kokouksissa.

Väliaikainen valmistelutoimielin merkitsi tiedoksi väliraportit selvityksistä, joiden tavoitteena on selvittää ylimaakunnallisia vaihtoehtoja tietohallinnon sekä talous- ja henkilöstöhallinnon osalta. ICT-toimintoja koskevaan tietopyyntöön on vastannut kymmenen toimijaa. Talous- ja hallintopalvelujen selvityksestä kiinnostuneita toimijoita on ollut neljä.

Lisätiedot:
valmistelujohtaja Jaana Korhonen 044 591 9472

Uusimmat

Kuvassa Helena Aaltonen ja Minna Komulainen
1.6.2020
”Kainuu purjehtii myötävirtaan, muttei koskaan Ouluun”, uskoo toukokuussa Kainuun liitosta eläkkeelle jäänyt Helena Aaltonen. Hän on seurannut...