Olet täällä

10.7.2017 - 12:32

Kainuun maakuntajuhla Kuhmossa 13.8.2017

Kanerva_VilleHeikkinen
Kainuun maakuntajuhlaa vietetään perinteisesti Kainuun maakuntakukan Kanervan päivänä, 14. elokuuta. Juhla kiertää kaikissa Kainuun kunnissa, tänä vuonna vuorossa on Kuhmo. Juhlaa vietetään Suomi 100 teemalla ja poikkeuksellisesti jo sunnuntaina 13.8. Kuhmo-talolla.

Juhlassa jaetaan Pro Kainuu -palkinnot merkittävästi omaa alaansa Kainuussa edistäneille kulttuurin, elinkeinoelämän tai muun yhteiskuntaelämän vaikuttajille.

Juhlapuheen pitää valtiosihteeri, Suomi 100 -hallituksen puheenjohtaja Paula Lehtomäki.

Maakuntajuhlassa kuullaan kantaesityksenä konsertti Sadan vuoden soitto, jossa esiintyvät Kajaanin, Sotkamon, Kuhmon ja Nurmeksen mieslaulajat sekä Kajaanin ja Kuhmon puhallinorkesterit. 

Maksuton tapahtuma kaikille kainuulaisille

Maakuntajuhla on maksuton ja kaikille avoin. Sinne voi tulla ilman erillistä pääsylippua. Kahvitarjoilu on klo 14 - 15 kahvila Juttuassa. Varsinainen juhla alkaa klo 15. Paluukyydit kuntiin lähtevät juhlan päätyttyä. 

Maakuntajuhlaan järjestetään maksuton kuljetus kaikista Kainuun kunnista. Linja-autoliput ovat jaossa 24.7. - 9.8. välisenä aikana Kajaani Infossa, Otanmäen kirjastossa sekä kuntien pääkirjastoissa.    

Lisätietoa juhlasta: http://www.kainuunliitto.fi/maakuntajuhla

Lisätiedot

Aiheeseen liittyvät asiasanat: 

Uusimmat