Olet täällä

28.8.2014 - 0:00

Kainuun elinkeinoelämä esillä Wanhassa Satamassa

Kainuu Helsingissä -teemavuosi jatkuu Made in Kainuu -elinkeinoelämän tapahtumalla Wanhassa Satamassa 4. – 5.9.

Torstai 4.9. NORDIC DIGITAL BUSINESS SUMMIT 2014 

NDBS 2014 (Nordic Digital Business Summit 2014) kokoaa yhteen ICT-, datakeskus- ja gamification-toimialojen edustajia ympäri maailman jakamaan tietoa ja verkostoitumaan. Maailmanluokan puhujat esittelevät uusimpia teknologioita ja toimialojen mahdollisuuksia korostaen, miten kaikenkokoiset yritykset eri liiketoimintasektoreilta voivat digitalisoida toimintaansa saadakseen kilpailuetua. Rekisteröityneillä osallistujilla on mahdollisuus verkostoitua luodakseen jotain aivan uutta. 

Lisätietoja: http://www.ndbsevents.com/                                                               

Torstai 4.9. CEMIS-SEMINAARI 2014 

Kajaanin mittaus- ja tietojärjestelmien keskus CEMIS järjestää seminaarinsa yhdessä Nordic Digital Business Summit 2014 -tapahtuman kanssa. Seminaarissa esitellään mittausliiketoimintaa ja uusia mittausratkaisuja hyvinvoinnin, terveyden, urheilun, teollisuuden ja ympäristövalvonnan tarpeisiin. Lisäksi seminaarissa on esillä simulaattoriratkaisuja, joissa yhdistetään virtuaalitodellisuutta ja reaalimaailma. Seminaarin kansainvälisenä pääpuhujana on itävaltalainen Andreas Weingartner.  

Lisätietoja: www.cemis.fi

Perjantai 5.9. TERVEITÄ PUUKOTEJA KAINUUSTA HELSINKIIN 

Kuhmon Woodpolis kutsuu pääkaupunkiseudun rakennuttajat, ryhmärakennuttajat, rakennusliikkeet, kaavoittajat, suunnittelijat, kiinteistönvälittäjät ja muut puurakentamisesta kiinnostuneet toimijat tutustumaan kainuulaiseen puurakentamisen osaamiseen. Tapahtuman teemana on puurakentamisen terveellisyys otsikolla ”Voiko Kainuun metsistä jalostaa moderneja, terveitä kaupunkiasuntoja?” Esittelyssä on myös Suomen ensimmäinen CLT-tehdas.  

Lisätietoja: http://kainuustakoteja.fi

Uusimmat