5.2.2020 - 10:48

Henkilöstövalinnat

Kainuun liitto ilmasta katsottuna
Kainuun liiton avoimiin työpaikkoihin tehtiin seuraavat henkilöstövalinnat:

Aluekehitysasiantuntijan virkaan on valittu TkT, KTM, MMM Minna Komulainen Kajaanista 01.03.2020 alkaen. Hän työskentelee parhaillaan Kainuun liitossa ELMO 2 Kainuu –hankkeessa määräaikaisena projektipäällikkönä.

Ilmasto- ja ympäristövastuullinen Kainuun 2040 –hankkeen projektipäällikön määräaikaiseen tehtävään on valittu FM, metsätalousinsinööri Heidi Karppinen Kajaanista. Hän aloittaa työskentelyn projektipäällikön tehtävässä 10.02.2020 ja hanke kestää 09.02.2021 saakka.

Suunnittelijan virkaan on valittu LitM, ins. Industrial Management (YAMK) Sanna Nikola-Määttä Sotkamosta 01.03.2020 alkaen. Sanna Nikola-Määttä työskentelee parhaillaan Kainuun liitossa suunnittelijan määräaikaisessa tehtävässä.

Aluekehitysasiantuntijan virka ja projektipäällikön tehtävä ovat Elinkeinot- ja aluekehitysvastuualueella. Suunnittelijan virka on Alueidenkäyttö-vastuualueella.

Hakijoiden määrät

Aluekehitysasiantuntijan virkaan haki määräaikaan mennessä yhteensä 31 henkilöä. Virkaan haastateltiin 4 henkilöä.

Suunnittelijan virkaan haki määräaikaan mennessä yhteensä 17 henkilöä. Yksi hakemus saapui myöhässä. Virkaan haastateltiin 3 henkilöä.

Ilmasto- ja ympäristövastuullinen Kainuu 2040 –hankkeen projektipäällikön tehtävään haki määräaikaan mennessä yhteensä 11 henkilöä. Kaksi hakemusta saapui myöhässä. Tehtävään haastateltiin 5 henkilöä, joista 2 ilmoitti vetäytyvänsä pois rekrytointiprosessista.

Valinnat on tehty vastuualuejohtajien esityksistä maakuntajohtajan viranhaltijapäätöksellä tällä viikolla.