11.12.2018 - 12:07

EU-rahoitusta haettavana Kainuussa

EU lippu
Kainuun liitossa ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskuksessa on haettavana rahoitusta Kestävää kasvua ja työtä 2014–2020 Suomen rakennerahastoohjelmasta. Ohjelmalla tuetaan Euroopan aluekehitysrahaston (EAKR) ja Euroopan sosiaalirahaston (ESR) toimenpiteitä.

EAKR-hakemukset tulee jättää viimeistään 27.2.2019 ja ESR-hakemukset viimeistään 1.3.2019. Hakemukset jätetään EURA2014-järjestelmään www.eura2014.fi. ELY-keskuksen kautta myönnettävissä EAKR-yritystuissa ja Kainuun liiton kautta myönnettävissä EAKR-kehittämishanketuissa on voimassa jatkuva haku. Yritystukia haetaan ELY-keskuksen sähköisen asioinnin kautta. Kainuun liiton rahoittamia EAKR-hankkeita EURA2014 -järjestelmän kautta. Tarkempi hakukuulutus ja lisätietoa hakemisesta: www.rakennerahastot.fi/pohjois-suomi ja www.kainuunliitto.fi/EAKR_hankkeiden_valintaperusteet .