Olet täällä

16.4.2018 - 13:41

Eija Tolonen Kainuun sote-koordinaattoriksi

Eija Tolonen Kainuun sote-koordinaattoriksi
Väliaikainen valmistelutoimielin on valinnut Kainuun maakunta- ja sote-uudistuksen osa-aikaiseksi sote-koordinaattoriksi Kainuun soten vanhuspalvelujohtaja Eija Tolosen.

Sosiaali- ja terveysministeriön erillisrahoituksella palkattavan sote-koordinaattorin tehtävänä on muun muassa koordinoida uuden maakunnan palvelustrategian ja palvelulupauksen laatimista, kainuulaisten palvelutarpeen arviointia ja asiakaslähtöisten palvelukokonaisuuksien muodostamista.

Sote-koordinaattorin tehtävänä on myös hyvinvointia ja terveyttä edistävän yhteistoiminnan kehittäminen maakunnan ja kuntien välillä sekä sosiaali- ja terveydenhuollon tutkimus- ja kehittämistoiminnasta sopiminen maakunnan muiden toimijoiden kanssa. Sote-koordinaattori toimii tiiviissä yhteistyössä uuden maakunnan sosiaali- ja terveyspalvelujen järjestämisen ja tuottamisen vastuuvalmistelijoiden kanssa.

Lisätiedot:
Valmistelujohtaja Jaana Korhonen 044 591 9472
http://kainuunliitto.oncloudos.com/kokous/20182071.PDF

Uusimmat

Kuvassa Helena Aaltonen ja Minna Komulainen
1.6.2020
”Kainuu purjehtii myötävirtaan, muttei koskaan Ouluun”, uskoo toukokuussa Kainuun liitosta eläkkeelle jäänyt Helena Aaltonen. Hän on seurannut Kainuun matkailun ja kulttuurin pitkää kasvukautta lähes...