Olet täällä

13.11.2014 - 12:38

Bioforum 9.–10.12. Kostamuksessa

Kolmen biotaloutta edistävän hankkeen tuloksien esittely ja projektikohteisiin tutustuminen.

Kostamuksessa järjestetään 9.-10. joulukuuta Bioforum, jossa kolme Karelia ENPI CBC hanketta esittelevät tuloksiaan. Projektit ovat kalajätteiden hyödyntäminen (KA397), maalämpö (KA400) sekä BIOKOS lietettä ja haketta käyttävä lämpölaitos (KA408).

Foorumin tarkempi ohjelma julkaistaan marraskuun loppuun mennessä, mutta alustavan suunnitelman mukaan seminaari aloitetaan tiistaina 9.12. noin kello 13:30 (Venäjän aikaa) Barents Link Centerissä ja se päättyy noin kello 19. Seminaarin jälkeen pidetään pieni iltatilaisuus. Keskiviikkona 10.12. on mahdollista tutustua projektien kohteisiin. Seminaarin kieli on suomi-venäjä ja esitykset tulkataan (ei simultaani).

Seminaari on maksuton ja se sisältää tarjoilut. Valitettavasti projektit eivät voi tarjota matkoja tai majoituksia, vaan näistä osallistujien on vastattava itse. Matkustettaessa Suomesta Venäjälle tarvitaan myös viisumi.

Ilmoittautuminen foorumiin ja projektikohteisiin 28.marraskuuta mennessä sähköpostitse Sanna Nikola-Määtälle (sanna.nikola-maatta@kainuu.fi).

Lisätietoja Karelia ENPI CBC -hankkeista

Uusimmat