29.1.2018 - 15:20

Aluekehityssuunnittelija
Tule meille töihin!

Työn kuvaus

Aluekehityssuunnittelijan päätehtävinä ovat elinkeinot ja aluekehitys -vastuualueella Kainuu-ohjelman 2018-2021 viestinnän valmistelu sekä maakuntaohjelman toteuttamissuunnitelman ja muiden suunnitelmien valmisteluun osallistuminen. Tehtäviin kuuluu lisäksi muita erikseen sovittavia Kainuun liiton edunajamisen tehtäviä.

Kelpoisuusehtona soveltuva korkeakoulututkinto

Kainuun liitto

Kainuun liitto on aluekehitysviranomainen, joka vastaa maakunnan aluekehityksestä, alueiden käytön suunnittelusta, toteuttaa alueellaan EU:n rakennerahasto-ohjelmia sekä ajaa maakunnan etua kansallisella ja Euroopan tasolla. Aluekehityssuunnittelija työskentelee Kainuun liiton tiloissa Kajaanissa, Kauppakatu 1. Kainuun liiton esittely Kuntarekryssä: https://www.kuntarekry.fi/fi/kainuun-liitto .

Hakeminen

Haku  on sulkeutunut